Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Randi Tanácsok

Randi Tanácsok

Ne fogadd meg az elavult randitippeket!

2015. december 12. - linacska

Bárhol jársz, bármit olvasol, mindenhol rengeteg tanáccsal árasztanak el, hogy mit kell és mit tilos mondani vagy tenni, ha randizni mész. Lássuk a legbénább tippeket és szabályokat!

Fizessen mindig a férfi!
Ez egy elavult szabály, nem kell görcsösen ragaszkodni hozzá. A legtöbb férfi örömmel állja a cehhet, de udvariasan rákérdezhetsz, hogy beszállhatsz-e a számla fizetésébe. Így legalább látja, hogy nem vagy túlságosan anyagias vagy számító, ami biztosan imponál majd neki. Sőt, ha nem is hagy fizetni a drága étteremben, esetleg meghívhatod kávézni vagy egy fagyira. Ezt még egy férfi sem utasította vissza.

Kérdezz és hallgass!
Sokan azt javasolják, hogy az első néhány randin inkább csak ismerd ki a másikat, miközben magadról a lehető legkevesebbet árulod el. Ez azért nem jó taktika, mert ideális esetben a másik felet is érdekli, hogy milyen ember vagy, így gyanúsnak fogja találni, ha csak a kérdéseiddel ostromlod, miközben végig távolságtartó maradsz. Arról nem is beszélve, hogy a félénk férfiak is inkább másokat szeretnek hallgatni, ezért jobban jársz, ha valamennyit mesélsz magadról.

20120920-szeress-lifenight-csabitsd-el-egy4.jpg


Nyerő a kíméletlen őszinteség!
A brutális őszinteségnek két oldala van, és mind a kettő nagyon kockázatos. Akik azt tanácsolják, hogy már az első randin legyél kíméletlenül őszinte, nem gondolnak bele, hogy milyen férfi ül majd veled szemben a randevún. Van, akinek bejön a nyers őszinteség, de ráérsz még arra, ha a kapcsolatnak valóban van jövője. Természetesen nem kell hazudnod, de durva kritikai észrevételeiddel nagyon megbánthatsz másokat, főleg az első találkozások alkalmával. Az őszinteség másik oldala pedig az, hogy mit és hogyan mondasz magadról. Szinte mindenki olyan társra vágyik, aki úgy fogadja el őt, ahogy van. Ez jó irány, de ettől még nem kell már az első randin a másik fejéhez vágnunk az összes negatív tulajdonságunkat, hiszen így eleve kudarcra leszünk ítélve. A legtöbb működő kapcsolat többek között kitartó munka és összecsiszolódás eredménye. Ha érdekel a férfi, akivel randizol, hagyj időt arra, hogy ő jöjjön rá, milyen ember is vagy valójában.

A randi a próbálkozásról szól, nem pedig a biztos sikerről. Add magad, de ne csak a negatív vagy ne csak a pozitív oldalad mutasd meg a másiknak! 

A bejegyzés trackback címe:

https://randitanacsok.blog.hu/api/trackback/id/tr148159722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása